Om Marcus Rehn Måleri AB

Året var 1988 då Marcus Rehn startad sin karriär i målarbranchen med att gå yreksutbildning på målarskolan St: Eriks gymnasium, Stockholm.

Efter den tvååriga utbildningen fick han omgående anställning vid en av de större målarfirmorna i Stockholm med cirka 100 anställda.

Anställningen varade till 1998 då han tröttnade på penslar och målarburkar och som den välkända frasen lyder ”ville prova något annat”.
Det blev en grundkurs i data men efter obligatorisk praktik insåg han snart att detta ändock inte var något för honom.

Det blev istället en starta eget utbildning.
Denna utbildning gav honom en inblick i att driva egen firma och det verkade så pass intressant och lockande att den egna målerifirman startade redan parallellt med att utbildningen fortgick.

Äntligen hade Marcus hittat hem. Hans egna ord är – det är absolut något jag trivs med och jag hoppas kunna fortsätta driva min egen firma framåt och uppåt.

Det jag gillar är friheten att kunna bestämma själv samt utmaningen med att kunna växa och att ha en bra relation med kunderna vilket genererar mera jobb.

MRM har nu jag expanderat och anställt ytterligare tre personer.

Till de större kunderna hör Husab Byggnads AB som är ett byggföretag med ca 10 anställda, Husab hus i Stockholm AB som äger ett antal fastigheter.

Andra byggfirmor vi samarbetar med är bland annat TL bygg AB, Pli Bygg AB, Hantverkarna i Nacka och Accuratus. Förutom företag är även många privatpersoner återkommande.